HTML

Államférfiak

Nem politikusok, hanem államférfiak. Nem azért dolgoznak olyan keményen nap mint nap, hogy jól éljenek, mert ők már gazdagok, hanem a mi anyagi, szellemi és erkölcsi gyarapodásunk érdekében. Ennek fényében beszélhetünk csak róluk, mindahány államférfiról, aki a magyar Parlamentben és azon kívül végzi áldásos tevékenységét értünk és az Egyetlen Hazáért!

Friss topikok

Vona Gábor, az államférfi

2012.10.21. 08:51 Államférfiak

vona_gabor_jobbik_partelnok.jpgA magyarországi nemzeti radikalizmus valaha élt legnagyobb alakja. Zázrivecz Gáborként született, egyetemistaként vette vissza a vér szerinti nevét a hősi halált halt nagyapja emlékére. A kisparaszti származás megtaníttatta vele a magyar föld szeretetét és megalapozta az antikommunista elveit. Talán sorsszerűnek, jelzésértékűnek mondható, hogy pont akkor lett tagja a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek, amikor a Jobbik Magyarországért Mozgalom előképét jelentő MIÉP 2002-ben kevés híján, de nem érte el a Parlamentbe jutási küszöböt. Egy évvel később kilépett és alelnöke lett a Jobboldali Ifjúsági Közösségből Jobbikká alakuló pártnak. A mozgalmas 2006-os őszön első emberévé választották.

Innentől felgyorsultak a nemzetféltő fiatalember körül az események. 2007-ben alapító tagja és első elnöke lesz Magyar Gárda Egyesületnek. A 2009-es európai parlamenti választáson már harmadik erőként mutatják meg magukat, 2010-ben pedig Csurka Istvánék 1998-as legjobb teljesítményét háromszorosan überelik a szavazatok 16,67%-ának megszerzésével. Közben a párttárs Szegedi Csanáddal közösen megalapítja a Magyar Hírek Kft-t, amely a Jobbik hivatalos sajtóorgánumának, a Barikád hetilapnak a kiadója. Nemzeti radikalizmus, rendpártiság, valamint a határon túli magyarság jogainak védelme és állampolgári jogának magadása jelentik a párt politikája alapvonásait. Vagy ahogy már 2003-ban megfogalmazták: „értékelvű, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti-keresztény párt.”

A „gyöngyöspatás ördög”, ahogy magát viccesen nevezi, ráérzett a korszellemre. Igazi államférfiként rátette az ujját a Nemzet és a magyar társadalmi ütőerére és megcselekedte, amit megkövetelt a Haza. Egyedül mert olyan égető problémákat egyáltalán felvetni, majd velük foglalkozni, mint a cigánybűnözés, a multinacionális cégek keményebb felügyelete és adóztatása, illetve a „társadalmi asszimilációra nem alkalmas csoportok tömeges bevándorlásának megállítása”. Szorgalmazták az Unióból való kilépést, az államadósság újratárgyalását, a stratégiai fontosságú ágazatok államosítását, a privatizáció felülvizsgálatát és az árpádsávos zászló össznemzeti jelképpé nyilvánítását. Vagyis csupa olyan követelés szerepel a programjukban, ami minden magyar hazafinak fontos. Akinek nem, arról meg tudjuk, hogy milyen érdekeket szolgál…

Orbán politikailag matuzsálem, jelentette ki fél éve a jobbikos honatya. 2014-ben esedékes a nemzeti radikalizmus vezető hatalommá válása. Akkor aztán eljön, amire oly sokan hosszú évek óta várnak, hogy felelősségre von a Gábor. Adjon az Isten hozzá kitartást, szebb jelent és még szebb jövőt!

Szólj hozzá!

Címkék: politika politikus jobbik miép szegedi csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://allamferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr584860504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása