HTML

Államférfiak

Nem politikusok, hanem államférfiak. Nem azért dolgoznak olyan keményen nap mint nap, hogy jól éljenek, mert ők már gazdagok, hanem a mi anyagi, szellemi és erkölcsi gyarapodásunk érdekében. Ennek fényében beszélhetünk csak róluk, mindahány államférfiról, aki a magyar Parlamentben és azon kívül végzi áldásos tevékenységét értünk és az Egyetlen Hazáért!

Friss topikok

Deutsch Tamás, az államférfi

2012.03.30. 07:30 Államférfiak

deutsch_tamas_fidesz_europai_unios_kepviselo.jpgA brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és kiutasították Csehszlovákiából. Ekkor válta országosan ismertté. 1990 óta országgyűlési képviselő, ennek során több bizottság munkájában részt vett. Hosszú ideig töltötte be a párt egyik parlamenti frakcióvezető-helyettesi és alelnöki posztját, de volt budapesti elnöke is. 1999-től 2001-ig ifjúsági és sportminiszter, illetve a Magyar Olimpiai Bizottság egyik alelnöke. Néhány évig országgyűlési alelnök, majd a Fidesz elnöki kabinetjének vezetője. 2009 óta európai parlamenti képviselő. 2010-től az MTK futballklub elnöke. Nemrégiben Csongrád megye díszpolgára lett.

A sármőr playboy híres arról, hogy szereti a nőket, ők meg viszontszeretik. Első házasságából három gyermeke született – plusz a titkárnőjétől egy negyedik. Másodjára az Antall-kormány egykori honvédelmi miniszterének lányát vette feleségül, ám az összetartozásuk mélysége jelét viselő Deutsch-Für Tamás név a válásukkal újra megrövidült. Nem mellékesen az após Magyar Gárdás szerepvállalása miatt is. Ekkoriban nyilatkozta azt a nyulas férfimagazinnak, hogy nem annyira zűrös, hogy hat gyereke van különböző nőktől, Magyarországon egyébként is minden második házasság válással végződik. Államférfiúi ízlése szerint a Parlament legizgalmasabb nője Selmeczi Gabriella.

A Twitter-fenegyerek Deutsch Tamás sem kevésbé izgalmas jelenség. „Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú őrültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány”, fogalmazta meg éleslátón. Deutsch twitteres ténykedéséről szóló cikkében a brit gazdasági hetilap, az Economist blogja ízelítőt adott a magyar nyelv lenyűgöző káromkodáskincséből. A Google szerint ez volt az első eset az internet történetében, hogy valaki leírta a „revolting dribbles of semen” kifejezést. Melyik szocialista politikus mondhat még el hasonlót magáról?

Röntgentekintetével megállapította, hogy miként néz ki, amikor Barroso Orbán Viktorhoz ír levelet: ilyen, amikor „egy virtigli européerből előtör a fiatalkori szélsőbalos aktivista”. A politikai megítélés kettős mércéjét leplezte le Dörner György színházigazgatói kinevezése kapcsán: „Mi lenne a XX. századi magyar kultúrával, hogyan nézne ki, mennyivel lenne szegényebb, ha a temérdek, rettenetes kommunista nézetekkel megáldott művész nem alkothatott volna, nem vezethetett volna művészeti intézményeket, mert szarházi kommunista volt?” A legfrappánsabb fricskáját azonban a Magyarországra érdekből antidemokratikus viszonyokat vizionálni akaró amerikai szenátorról vetette képernyőre: „Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?”

Lehet egy írásban gyakran vulgáris, mindmáig egyetemista aggyal és hormonháztartással gondolkodó, a tévés cenzúra ellen ugróiskola-rajzolással tiltakozó hippi kiváló államférfi? Visszakérdezünk: muszáj karót nyelt savanyúpofának lenni mindegyiknek? Na ugye!

47 komment

Címkék: politika fidesz politikus selmeczi gabriella államférfi ep képviselő Twitter Deutsch Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://allamferfiak.blog.hu/api/trackback/id/tr854349429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látogató_ 2012.03.30. 08:59:09

Hippiből, mivel hivatalból apolitikus, nem lesz politikus.
Ennek a gyereknek egyetlen előnye, hogy saját bandáját is zavarja. Ezért van, hogy csak tulipános láda nem volt még. Bár fiatal ember. És ha frakciókra szakad egyszer a Fidesz, lehet egy Tulipános Fanfan típusú, hedonista középjobb pártvezér.

dr. bodri 2012.03.30. 08:59:33

Deunetschot Köztársasági Elnöknek!

látjátok feleim szümtükkel 2012.03.30. 09:01:38

"Lehet egy írásban gyakran vulgáris, mindmáig egyetemista aggyal és hormonháztartással gondolkodó, a tévés cenzúra ellen ugróiskola-rajzolással tiltakozó hippi kiváló államférfi? Visszakérdezünk: muszáj karót nyelt savanyúpofának lenni mindegyiknek?"

Nem, de mivel itten kifejezetten Deutsch Tamás nevű képviselőről van szó, ezért maradjunk is ennél. Szóval, ami a fentiekben leíródott róla, az mind régóta ismert. Plusz valami beléptetőkapu, meg kinevezett ( jövőbeni ) miniszteri titulus is rémlik. Ezen túl volt valami pozitív, értékelhető teljesítménye is?
"Na ugye!"

Megjegyzem, a szabadpiacon ( ahol nem a haver a főnök, hanem a haver pénztárcája), ekkora teljesítményért nem tartanak ennyi ideig senkit."Na ugye!"

spontan · http://erdekessegek.info 2012.03.30. 09:13:49

Ha választani kellene valakit, aki méltó ellenpárja lenne a másik oldalhoz húzók közül, akkor Dopeman tűnik a legalkalmasabbnak. Hasonló stílusúak, jól megértenék egymást.

ZON 2012.03.30. 09:36:46

Gyurcsány sportminiszterként lefutotta a maratont.Ez mindenképp tiszteletre méltó teljesítmény.
D.T. is volt sportminiszter, de én is csak a beléptetőkapus sztorira emlékszem, még 25 fekvőtámaszról sem tudok.

vlacko 2012.03.30. 09:48:04

@ZON: A kokain doppingnak minősül, Tamásunknak kínos lett volna ha lebukik a vizsgálaton. :-)
Én egyébként pont azóta bírom, mióta twittel. Sörözéskor a haverokkal mi is ilyen stílusban beszélünk, csak nem kapunk érte pénzt... Tomi legalább nem álszent.

vlacko 2012.03.30. 09:49:16

@spontan: Ugyan nem az ellenoldalról, de szerintem életvitel szempontjából Stohl az ideális haver neki.

látogató_ 2012.03.30. 10:27:58

@vlacko: De, kurvára álszent. Legfőbb tevékenységként tán nem twittelni kéne Brüsszelben. Lehet tudni arról bármit, hogy mit csinál kurva sok pénzért ez a kis faszkalap, ami bármilyen hasznot hoz az országnak? Már azon kívül, hogy ő nincs itthon. Mert az is egy előny.

látjátok feleim szümtükkel 2012.03.30. 10:35:02

@ZON: D.T. is volt sportminiszter, de ...még 25 fekvőtámaszról sem tudok."

Pedig a 6 gyerekhez kellett egy-két fekvőtámasz.

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2012.03.30. 10:54:50

Egyszer volt nálam, fizetett de izzadságszagú és gyatra volt!

Micsoda fidesz égés a nép előtt, a világban. A bóvli fideszes magyar kormányon,a "csak a fidesz Skicc sumákom laude Pálon nevet a világ. Nagy szégyen ez honfitársaim, köszönhetjük a fideszes bóvlistáknak!
Padlón a fidesz, itt az idő, talpra magyar!
Tegyél meg mindent a bóvli kormány leváltására!
JEL LEM TE LE NEK, SZAR JAN KÓK!

Netuddki. 2012.03.30. 11:19:13

Válasz a kérdésekre:
NEM
NEM

lobster thermidor 2012.03.30. 11:23:34

Az alkoholizmus igen csúnya betegség!
Szegény Tamás már évtizedek óta küzd ellene, - sikertelenül.

lobster thermidor 2012.03.30. 11:24:55

A diplomájának is érdemes lenne utánanézni, hogy vajon honnan lett összeollózva.

bruhahahahihihi 2012.03.30. 11:27:59

Egy kicsi mozgás Palkónak is kell
Az elnöki székből álljon most már fel,
Lopott dolgozata csalásként kiált,
Kukába dobhatja már a doktoriját!

Orbán magának egy Paprika Jancsit faragott,
A kormány minden hülyesége általa aláíródott,
de már Palkó parazitaként meresztheti a seggét
Aki továbbra is a közpénzen " tengetheti" életét.

Jöhet a suttyó akinek az orra alatt van a "súroló kefe",
Hozzá képest a Palkó csak egy gerinctelen vén kecske,
Bunkón játszotta a Parlamenti házmestert,
de titokban Palkó helyéért esdekelt.

Nagy választék nincs a Fideszben,
Mind gerinctelen , hazug úgy egészben.
Rohad a narancs és a gonosz törpe,
Az egész Fidesz pofája be lesz törve!

DR. DR. DR. rasztaparaszt 2012.03.30. 11:47:20

tomika egy diszhippi. koll egy jopofiskodo, "batran odamondogato" idol-potlek a fiatalabb fideszfannoknak. korunk elfuseralt csegevaraja.
de ez is csak egy ingyenelo fideszes hanyadek.

DR. DR. DR. rasztaparaszt 2012.03.30. 11:49:27

szerencseje, hogy nem osztott neki a teremto annyi eszt, hogy felfoghassa, miert is etetik.
jol erzi magat ebben a pozban.
(mondjuk ki ne erezne magat jol, ennyi leert csereben!)

RealDead 2012.03.30. 12:08:15

Ugyan már, megemlítésére is megállnak a fejlődésben a gyerekek és iszonyúan üveges tekintettel merednek a semmibe. Kicsoda is őkegyelme? Egy dumagép ész nélkül. Ebből kifolyólag nem jó Közt.Elnöknek, akinek hallgatnia kellene intelligensen...

Parajpuding 2012.03.30. 12:15:35

Tompikával a kiváló és államférfi szavakat egyáltalán összefüggésbe hozni olyan, mint a bélféreggel a gerincoszlopot és az egészséget.

tutuista 2012.03.30. 13:36:44

Tomika diplomázott már?
megnézném a dolgozatát, ahogy palibánál. Gondolom nála sem kéne éjjelig kutakodni, mire kiderülne, honnan lopta. Mert hogy ő önállóan összeállítson egy ilyen munkát, az szerintem nem valószínű. Egyszerűen a megnyilvánulásai azt sugallják, hogy inkább egy piperkőc buta bunkó, mint egy értelmes, intelligens figura.

Hegseztő Hegesztő 2012.03.30. 13:47:01

Balczó Andrást államelnöknek!

okostjás 2012.03.30. 13:52:04

Egy alkotmányjogász beszélt a beléptető kapuk atyjáról az egyik kereskedelmi tv műsorában és azt mondta, hogy ő látta Deutsch dolgozatát és szerinte ez az ember szégyen a magyar jogásztársadalomra nézve. Mondjuk érthető.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2012.03.30. 14:10:06

Annó aki emlékszik annó Tomika is olyan gyanúsan szerzett diplomát, mint Palika Dr-t.

Állásrafal 2012.03.30. 14:19:27

Selmeczi Gabriella neki való feleség lenne, lehet egyenlőség jelet tenni, oszt jónapot. Talán lehiggadna és elégedettségében a nagy arcából visszafogna. Egyébként pedig hány házasságból hány gyerek, nos, erre varrjál gombot, mit vársz tőle, felelősségteljes gondolkodást az ilyenektől hogy várhatsz????????????????????????????????????

látjátok feleim szümtükkel 2012.03.30. 14:30:40

@Hegseztő Hegesztő:
Érdekes, én is gondoltam rá, és szerintem miatta nem kellene szégyenkezni sem a jobbik, sem a balik oldalon.

Squid 2012.03.30. 15:17:24

Kevés ember rendelt már kólafutárt a sportminisztériumba....

Táskás Tóni 2012.03.30. 16:08:28

A legnagyobb eredménye pedig az 5 milliárd ft-ból meg nem valósult beléptetőrendszer.

kvadrillio 2012.03.30. 16:08:49

" Címlap
Belföld
Külföld
Gazdaság
Adó és költségvetés|
IMF|
Bank és biztosítás|
Energia|
Euróválság|
Állás|
Autópálya|
Ingatlan|
Kkv|
Utazás|
Igaz ami igaz
Tech
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
Magyar
Bűnszervezet működött az MVM-ben

Index

2012. március 30., péntek 13:50

|

Bűnszervezet működött a Magyar Villamos Művekben (MVM), állapította meg a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a cég 2007 és 2008 közötti gazdálkodásával kapcsolatban indult nyomozásban, értesült az MTI Hírcentruma pénteken. Megkeresésünkre Csécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda helyettes szóvivője nem tudott nyilatkozni az ügy részleteiről, hétfőig kért türelmet.
h i r d e t é s
Hét gyanúsított

Az m1 péntek déli híradójában elhangzottak szerint az ügynek hét gyanúsítottja van, köztük Kocsis István volt vezérigazgató, Szász András korábbi főtanácsadó, Kovács József, a Paksi Atomerőmű volt vezérigazgatója és Kapolyi László, az MSZP volt országgyűlési képviselője.

A szociáldemokrata politikus, üzletember Kapolyi László ellen hűtlen kezelés gyanúja miatt 2012 februárban indult büntetőeljárás. A nyomozók szerint Kapolyinak köze volt ahhoz, hogy a cég több, az államnak milliárdos veszteséget okozó üzletet kötött. Kocsis Istvánt, aki az MVM után a BKV vezérigazgatója lett, már 2011-ben gyanúsítottként hallgatták ki, júliusban ugyancsak hűtlen kezeléssel gyanúsították meg Molnár Lászlót, a Magyar Villamos Művek (MVM) és a paksi atomerőmű korábbi vezérigazgató-helyettesét is.

Kocsis Istvánt 2008. tavaszán, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök kezdeményezésére váltották le az MVM vezérigazgatói székéből. A következő, Mártha Imre nevével fémjelzett MVM-vezérkar birtokon belülre kerülve a társaság könyvvizsgálója és egy nemzetközi ügyvédi iroda bevonásával belső vizsgálatokat indított az MVM Csoport több tagvállalatánál, beleértve a Paksi Atomerőművet is, milliárdos visszaélések gyanúja miatt.

A megbízott nemzetközi ügyvédi iroda által 2008–2009-ben lefolytatott belső vizsgálat megállapításai szerint az MVM Csoport részéről eljáró személyek esetében sikkasztás és hűtlen kezelés, a résztvevő külső felek oldalán orgazdaság, pénzmosás és jogosulatlan befektetési tevékenység, valamint a bűnszövetkezeti elkövetési forma gyanúját veti fel az offshore cégekhez került milliárdok ügye. Amint arra az Index cikksorozatából fény derült, az MVM-ügyben érintett offshore cégek Szász Andráshoz, és üzlettársához, a bécsi illetőségű Alexander Gerstl-hez köthetők. Szász az MVM-nél Kocsis István tanácsadója volt, az MVM nemzetközi terjeszkedésére vonatkozó tanácsokat adott a vezérigazgatónak.

Hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) jelenlegi nyomozása pontosan mely ügyletekre vonatkozik, egyelőre nem tudni, gyaníthatóan azonban érintik az MVM offshore ügyleteit és az áramvásárlási szerződések kérdését is.
Kapolyi és az MVM

A Kárpát Energo Zrt. Kapolyi László cége, a System Consulting Zrt. projekttársaságában az MVM 2008-ban 51 százalékos tulajdonrészt szerzett, majd 55,3 millió eurós általános vállalatfinanszírozási célú, a vásárosnaményi gázerőmű megvalósítását célzó hitelszerződést kötött a Kárpát Energóval. A hitelfelvevő teljes egészében lehívta az MVM-kölcsönt, majd 32,553 millió eurót utalt át a Power Investments International II. S.Á.R.L. nevű luxemburgi cégnek befektetési kölcsönként. A Power Investments II. 1,724 millió eurót fizetett az MVM-nek. Ezt a befizetést azonban a Vértesi Erőmű Zrt.-t privatizáló Kapolyi László cégének, a System Consulting Zrt.-nek kellett volna teljesítenie.

A Kárpát Energo 5,748 millió euró (1,4 milliárd forint) értékben részvényeket jegyzett a Power Investments II-ben, de a tőkeemelésre már ezt megelőzően, a 9 milliárdos kölcsön lehívásával egyidejűleg sor került. A Kárpát Energo ezt a részesedést továbbértékesítette egy ismeretlen hátterű, System Investment Corporation nevű panamai cég részére. A luxemburgi cégnyilvántartás szerint a Power Investments International II. S.Á.R.L. nevű céget 2007. december 21-én jegyezték be 12 500 eurós törzstőkével. A vállalat tulajdonosa a Kajmán-szigeteken bejegyzett Power Investments International offshore cég. A Kajmán-szigeteki Power Investments International székhelye egy postafiók az Ugland House nevű irodaépületben. Leányvállalata, a Power Investments International II. luxemburgi cég vezető tisztségviselője Szász András, a vezető tisztségviselő értesítési címe megegyezett a Kajmán-szigeteki anyavállalatéval.

2008 decemberében Kapolyi László írásban bejelentette, hogy eláll a Vértesi Erőmű Zrt. megvásárlásától, és a Power Investments II. által felvett kölcsön fedezetéül felajánlotta az erőműtársaságért már megfizetett vételárat, a System Consultingnak a Kárpát Energóban még meglévő 25 százalékos részvénycsomagját, és a Kárpát Energóval szemben fennálló követeléseit. Az MVM által lefolytatott vizsgálat szerint azonban mindez nem fedezi a teljes összeget. 2008. december 31-én Kapolyi azt is közölte, hogy a System Consulting pénzügyi ellehetetlenülés miatt nem veszi át a Vértesi Erőműtől 2009-re megrendelt 250 megawatt áramot. Mivel az erőmű saját kapacitásából csak 40 megawattot tudott részére lekötni, a fennmaradt 210 megawatt beszerzésére 11 áramkereskedővel szerződött.

A kereskedőket mintegy 20 milliárd forintos kár érte emiatt, amit a Vértesi Erőmű Zrt.-től követeltek, az viszont nem tudta behajtani a System Consultingon, mert nem írtak alá szerződést a megrendelésről, amelyet a Vértesi Erőmű anyacége, az MVM elől is eltitkolt. Feltehetően a fent vázolt eseménysor vezetett oda, hogy idén január 12-én rendkívüli közgyűlés menesztette a Vértesi Erőmű Zrt. teljes igazgatóságát.

Tumblr
Email

|
Címkék:

mvm,
energetika,
kapolyi,
kocsis

Kapcsolódó anyagok:
Gyanúsított lett Kapolyi László - 2012.02.06.
A volt szocialista képviselőt hűtlen kezeléssel gyanúsítják az MVM évekkel ezelőtti gazdálkodásával kapcsolatban. Szabadlábon védekezik.
Ki tette tönkre a Vértesi Erőművet? - 2010.11.05.
A Kapolyi-féle áramvásárlási ügy csak az utolsó pofon volt egy, a hazai szénkorszakkal együtt haldokló vállalatnak. Az állam tízmilliárdokat költ arra, hogy mégis megőrizzen ezerháromszáz munkahelyet.
Mit akar az állam az árampiacon? - 2011.06.06.
Évről-évre több áramot fogyasztunk, 2030-ra még hatékonyabb felhasználás mellett is 10-15 százalékkal több áram kell. Közben sorra avulnak el az erőművek, ha nem épül elég új, összeomlik a rendszer.
"

Hirdetés
Államférfiak

Nem politikusok, hanem államférfiak. Nem azért dolgoznak olyan keményen nap mint nap, hogy jól éljenek, mert ők már gazdagok, hanem a mi anyagi, szellemi és erkölcsi gyarapodásunk érdekében. Ennek fényében beszélhetünk csak róluk, mindahány államférfiról, aki a magyar Parlamentben és azon kívül végzi áldásos tevékenységét értünk és az Egyetlen Hazáért!

EZEK MIATT EMELKEDNEK AZ ENERGIAÁRAK AZ ÉGIG ??
EZEK MIATT ÉHEZIK A MAGYAR NÉP ???

SirP.A. 2012.03.30. 16:09:08

Ez a káros képződmény még él?
Elaludtak Odafönt?...

samba pa ti 2012.03.30. 16:09:20

Idióta, hiteltelen szarházi!
Soha ne legyen jobb nője, mint a Selmeczi Mucus!
Ha ezt a fenti nyalókát meg komolyan írtad és gondolod, háát,vagy hivatásos nyalógép vagy, vagy elmement.

samba pa ti 2012.03.30. 16:13:41

Igaz is! Valaki látta már ennek a majomnak a doktoriját?
Halló HVG! Munka van!

georgie58 2012.03.30. 16:20:23

DT államférfi ?????? Szegény Széchenyi, Kossuth, Deák F, stb. forognak a sírjukban ! Hoigy lehet ezt a jóllakott, mellékvesekéreg túltengésben szenvedő öregedő napközist egy lapon/napon említeni az IGAZI államférfiakkal ?

FZN 2012.03.30. 16:32:59

@samba pa ti: Ne aggódj, már kikérték.
A TSK vezetése ugyanis tudhatja, hogy Schmitt dolgozata után legalább 10-20, a politikából, vagy a sport világából ismert ember doktorija után kezdtek érdeklődni a könyvtárban, és tartani lehet attól, hogy ezek újabb botrányokat indíthatnak el.

venszivar 2012.03.30. 16:34:10

ez a tökorrú senkiházi ? egy percet nem dolgozott életébe ! egyszer , anno odafeküdt a Cseh követség elé. azóta is abból él.........A kutyámat nem bíznám rá !!!

bőrmók 2012.03.30. 16:39:31

@bruhahahahihihi:

Pali bá sportoló volt.
Csapataranyakat kapott.
Agya azóta befülledt,
teste gyenge, válla csapott.

Műveletlen, ostoba arcán
két gyáva, bárgyú szem ül
Rútan, kárörvendőn vigyorog
a vaníliás karikán keresztül.

Törzsanyaga buktatta le.
Azt hitte, ezt így szokás,
kiadni parancsba, kell egy doktori!
Pali bá, ez most gecinagy szopás.

Este a tévében beszél
utoljára. Ég, vörös a feje.
Pali bá, te kopigép!
húzz a picsába elfele!

Boka1 2012.03.30. 16:56:31

Apuka rendőrfőnök volt előző rendszerben.

2012.03.30. 16:59:13

Hát tényleg, az "irtózatos gecik" kifejezésért tényleg érdemes D.T.-t államférfinak nevezni. Kábé ugyanannyira, mint Másoló Palit államfőnek.

shwarcz bácsi 2012.03.30. 17:20:11

„egy virtigli européerből előtör a fiatalkori szélsőbalos aktivista”.

itt orbánra gondolt , mint egykori KISZ vezetőre?
tomi diplomáját látta, olvasta vki?

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.03.30. 17:26:09

MA ESTE 19.15-től fáklyás felvonulás a Jászai Mari tértől, ha szerintetek is Schmitt menjen és ne Károlyi.

Jöjjön mindenki, "méltón" búcsúzzunk a "doktor" úrtól!

Talpra magyar, most vagy soha.....

Közbiztonság Szilárd 2012.03.30. 18:24:12

@dr. bőrmók:
Hát inkább írd meg prózában, mert a verselés nagyon nem megy.

bőrmók 2012.03.31. 12:58:33

@Közbiztonság Szilárd: szopj. És harmatosan gyenge a neved.

Közbiztonság Szilárd 2012.04.03. 02:31:30

@dr. bőrmók:
Miért, buzi vagy?
Én sajnos nem, úgyhogy szopjon téged a fejőgép.

Hát mondjuk a te nevedre sem vágnék fel...
Az eszedre meg szerintem még te sem.

bőrmók 2012.04.03. 11:17:04

@Közbiztonság Szilárd:
Szia Szilárd. Közbiztonság, szilárd. Érted! Szilárd a közbiztonság, meg ez egy ember is! ÉÉÉRTED! Hahaha!

Közbiztonság Szilárd 2012.04.03. 12:09:47

@dr. bőrmók:
Húbazmeg, neked eddig tartott, hogy leessen?
Tudod, 2010, Pintér Sándor.

bőrmók 2012.04.03. 16:13:55

@Közbiztonság Szilárd: nem, igazából hamarabb leesett, csak megtréfáltalak
süti beállítások módosítása